Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ταξιδιωτικό- Μέρος Δ'

Κανκούν στο Μεξικό
Το Κανκούν είναι ένα θέρετρο που είναι κτισμένο στην ανατολική ακτή της χερσονήσου Γιουκατάν. Όλες οι μεγάλες αλυσίδες πολυτελών ξενοδοχείων υπάρχουν εδώ. Την πρώτη μέρα μας εδώ αποφασίσαμε να πάμε στην πόλη, όχι στο κέντρο, αλλά στην τουριστική περιοχή.
Μου αρέσουν πάρα πολύ οι αφρικανικού τύπου στέγες


Εικόνα από τη βόλτα μας στην παραλιακή λεωφόρο των ξενοδοχείων στο Κανκούν

Από την επίσκεψή μας στο Fleet Market στο Κανκούν. Μικρά μαγαζάκια με υπέροχα χειροτεχνήματα και έργα τέχνης, αλλά αρκετά ακριβά. Όλοι ζουν από τον τουρισμό, δώδεκα μήνες τον χρόνο!







Πολύχρωμα χειροποίητα πορτοφολάκια ασύγκριτης τέχνης










Πόσο μού άρεσαν αυτές οι στέγες!


Απέναντι από την αγορά είναι ένα μικρό εμπορικό κέντρο Forum




Με τις φίλες μου Ελένη και Σούλα δεν αντέξαμε τη ζέστη και την υγρασία
και γυρίσαμε στη δροσιά του ξενοδοχείου μας. Στον δρόμο απαθανατίσαμε κάποιες  όμορφες εικόνες. Επειδή είναι χερσόνησος, βλέπουμε θάλασσα και στις δύο πλευρές του δρόμου.









Μετά τη βόλτα μας στο Κανκούν απολαύσαμε το γεύμα μας σε ένα από τα εστιατόρια της πισίνας.



3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες και ενημερωτικές φωτογραφίες. Λίγα περισσότερα λόγια θα ήταν χρήσιμα για μας που ένα τόσο μακρινό ταξιδι είναι μάλλον ανέφικτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ, Κίκα μου, που βλέπεις τις αναρτήσεις μου και μου κάνεις και σχόλια! Σε επόμενα έχω πιο πολλά λόγια. Σε αυτό άφησα να μιλήσουν οι εικόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ, Κίκα μου, που βλέπεις τις αναρτήσεις μου και μου κάνεις και σχόλια! Σε επόμενα έχω πιο πολλά λόγια. Σε αυτό άφησα να μιλήσουν οι εικόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή